chathr.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 chathr.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Sin Garyja Linekera, George, zaradio je 400.000 funti jer je tehnološki start-up WhatsApp procijenjen na 5,5 milijuna funti ALTERNATIVE @chathr.com 100% • CHAT2024

chathr.com
#CHAT #chathr.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chathr.com
chathr.com


chathr.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chathr.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Sin Garyja Linekera, George, zaradio je 400.000 funti jer je tehnološki start-up WhatsApp procijenjen na 5,5 milijuna funti

Sin Garyja Linekera, George, zaradio je 400.000 funti jer je tehnološki start-up WhatsApp procijenjen na 5,5 milijuna funti

Sin Garyja Linekera, George, zaradio je 400.000 funti jer je tehnološki start-up WhatsApp procijenjen na 5,5 milijuna funtiPosao je prikupio gotovo 800.000 funti financiranja od pokretanja prošle godine

Tehnološka tvrtka koju je osnovao George Linekerov sin procijenjena je na 5,5 milijuna funti nakon završetka posljednje runde financiranja.

Novoosnovano poduzeće u gradu, YourBusinessNumber, pruža klijentima virtualni telefonski broj koji mogu koristiti za održavanje kontakta sa svojim klijentima putem WhatsApp Businessa.

Osigurao je 400.000 funti s voditeljem utakmice dana među ulagačima. Tvrtka je prikupila ukupno £795,000 od pokretanja prošle godine.

George Lineker, 31, rekao je: "Izvorno nisam želio da on ulaže, zbog reakcije koju imate od toga", dodajući da Gary "uopće nije bio pametan u tehnologiji".

“Kad smo pokrenuli, krenuli smo putem samostalnih trgovaca, radeći s osobnim trenerima iz Londona, frizerima i kozmetičarima, trgovcima i električarima koji imaju mnogo klijenata na jednom telefonu i žele odvojiti svoje poslovne razgovore od osobnih. Ali od tada smo dobili malo pažnje od agenata za nekretnine, računovodstava i tvrtki za zapošljavanje.

“Samofinancirali smo prvih šest mjeseci od pokretanja u lipnju 2021., a zatim smo od siječnja dobili prvi dio financiranja. Od tada samo raste.”

Lineker je rekao da će se sredstva koristiti za zapošljavanje novog osoblja i podršku međunarodnom širenju usred procvata globalne upotrebe WhatsAppa za poslovne komunikacije, posebno u zemljama s manje razvijenom IT infrastrukturom. WhatsApp je najpreuzimanija aplikacija u posljednjih 8 godina, s 5,6 milijardi preuzimanja, prema istraživanju prodavača pametnih telefona Mobiles.co.uk.

"Svatko koristi WhatsApp pa ako možete imati uslugu na kojoj možete kontaktirati ljude na usluzi koju već koriste, puno je brži za korištenje od e-pošte", rekao je Lineker.

Pokrenuli smo međunarodnu uslugu u kolovozu tako da se ljudi mogu prijaviti za britanski broj iz cijelog svijeta, a mi ćemo se proširiti na velike WhatsApp igrače kao što su Brazil, Indija i Njemačka, kako bismo tim zemljama pružili lokalne brojeve koristeći njihove lokalni jezici.”

<< Go back to the previous page

Sin Garyja Linekera, George, zaradio je 400.000 funti jer je tehnološki start-up WhatsApp procijenjen na 5,5 milijuna funti @-chathr.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chathr.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chathr.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chathr.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chathr.com

RECENT BLOG POSTS

#chathr.com

chathr.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chathr.com Chat HR Hr Chat


© 2024 chathr.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :