chathr.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 chathr.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Facebook je proglašen najgorom kompanijom u Americi ALTERNATIVE @chathr.com 100% • CHAT2024

chathr.com
#CHAT #chathr.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chathr.com
chathr.com


chathr.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chathr.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Facebook je proglašen najgorom kompanijom u Americi

Facebook je proglašen najgorom kompanijom u Americi

Facebook je proglašen najgorom kompanijom u Americi -chathr.com.Meta, prije poznata kao Facebook, proglašena je najgorom tvrtkom 2021. godine, a istraživanje je proglasilo kontroverznu društvenu mrežu najneugodnijom za širok raspon pritužbi.

U anketi od 1541 osobe koja je provedena početkom prosinca mnoge su tvrtke nazvale najgorim u 2021., no Meta je identificirana kao najgora u gomili. Meta je dobila 8% odgovora u otvorenoj anketi, 50% više glasova od drugoplasiranog, kineskog trgovca Alibaba.

U anketi, koju je naručio Yahoo Finance, primatelji su naveli mnoge razloge zašto je Meta najgora, s raznim kontroverzama iz godine koje su se ponovno pojavile u rezultatima.

Kritike su uključivale glavne tvrdnje zviždača Frances Haugen da je Facebook odabrao "profit umjesto sigurnosti" svojih korisnika, uključujući postavljanje algoritama za nastavak angažmana na račun omogućavanja nereda. Izražena je i zabrinutost protiv monopola, što već razmatraju zastupnici diljem svijeta.

Raznolikost pritužbi uključivala je tvrdnje o cenzuri konzervativnih glasova s ​​jedne strane političkog prolaza, dok se s druge strane protivilo potencijalno opasnom širenju dezinformacija na njegovim platformama. Jedan odgovor optužio je Metu da "potkopava demokraciju u cijelom svijetu".

Učinci Instagrama na mentalno zdravlje i ciljanje djece također su istaknuti kao tiču ​​incidenata.

Od ostalih velikih tvrtki na popisu, Alibaba je bila druga, a investitori su naveli pad vrijednosti tog trgovca od pedeset posto. AT&T je također zabilježio gubitak od 24% od početka godine.

Proizvođač električnih kamiona i pobjednik ankete za 2020. Nikola pritužili su se zbog raznih problema, uključujući optužbu jednog ispitanika da je riječ o prijevari. Tesli su se više žalili zbog toga što su njezini proizvodi predstavljeni "prije nego što budu spremni", kao i izvješća o seksualnom uznemiravanju i nesklonosti izvršnom direktoru Elonu Musku.

Citadel Securities i usluga trgovanja dionicama Robinhood dobili su nominacije za svoje uloge tijekom investicijskog incidenta Gamestop Reddit.

S druge strane ljestvice, Yahoo Finance odabrao je Microsoft za tvrtku godine za 2021., jer je dostigao prekretnicu tržišne kapitalizacije od 2 bilijuna dolara, zajedno s porastom cijene dionica od 53% od godine do danas.

<< Go back to the previous page

Facebook je proglašen najgorom kompanijom u Americi @-chathr.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chathr.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chathr.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chathr.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chathr.com

RECENT BLOG POSTS

#chathr.com

chathr.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chathr.com Chat HR Hr Chat


© 2024 chathr.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :