chathr.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 chathr.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Facebook sada račune tinejdžera prema zadanim postavkama čini privatnima ALTERNATIVE @chathr.com 100% • CHAT2024

chathr.com
#CHAT #chathr.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chathr.com
chathr.com


chathr.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chathr.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Facebook sada račune tinejdžera prema zadanim postavkama čini privatnima

Facebook sada račune tinejdžera prema zadanim postavkama čini privatnima

S jedne strane, Meta se može pohvaliti proširenim sigurnosnim postavkama za mlade, as druge strane šokiranim optužbama nekih korisnika koji su prijavili da su zaposlenici Mete krali korisničke račune i iznuđivali nekoliko tisuća američkih dolara od korisnika.
Što stoji iza Facebookovih "privatnih" postavki

Facebook je nedavno najavio da će uvesti "privatnije" postavke kao zadane za sve korisnike mlađe od 16 godina. U lipnju 2022. tvrtka je već lansirala nove zaštitne funkcije za tinejdžere na Instagramu. Sada bi korisnici Facebooka koji su mlađi od 16 godina, ali već imaju račun, također trebali biti upitani da jednim klikom aktiviraju najnoviju postavku privatnosti.

Privatne postavke Facebooka uključuju razne funkcije koje povećavaju sigurnost korisnika. Ovo se posebno odnosi na korisnike mlađe od 16 godina. Omogućavanje ove postavke ima sljedeće sigurnije posljedice: Samo prijatelji mogu vidjeti objave računa na kojem je označen. Popis prijatelja i stranice koje račun prati vidljivi su samo kontaktima istog. Korisnici koji su aktivirali privatni način moraju pregledati objave u kojima su označeni. Također, samo prijatelji vlasnika računa mogu komentirati objave s privatnih računa.

Facebook trenutno također pokušava zaštititi mlade ljude od lažnih računa odraslih. U tu svrhu, društvena platforma testira opciju za sprječavanje tinejdžera da odraslima šalju poruke koje su prethodno blokirane ili prijavljene od strane drugih tinejdžerskih računa. Facebook također ne prikazuje te "sumnjive" odrasle osobe u preporukama za kontakt s tinejdžerima i potiče tinejdžerske račune da prijave i račune koje su blokirali. U međuvremenu, na Instagramu, Meta testira potpuno uklanjanje gumba za poruke s računa tinejdžera kada ga pogleda "sumnjiva" odrasla osoba.

<< Go back to the previous page

Facebook sada račune tinejdžera prema zadanim postavkama čini privatnima @-chathr.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chathr.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chathr.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chathr.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chathr.com

RECENT BLOG POSTS

#chathr.com

chathr.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chathr.com Chat HR Hr Chat


© 2024 chathr.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :