chathr.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 chathr.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Kako vidjeti više onoga što želite na Instagramu ALTERNATIVE @chathr.com 100% • CHAT2024

chathr.com
#CHAT #chathr.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chathr.com
chathr.com


chathr.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chathr.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Kako vidjeti više onoga što želite na Instagramu

Kako vidjeti više onoga što želite na Instagramu

Kako vidjeti više onoga što želite na InstagramuVažno nam je da se osjećate dobro u vremenu koje provodite na Instagramu, stoga uvijek radimo na načinima da vam omogućimo veću kontrolu nad onim što vidite. Naš rangirani feed daje prioritet objavama za koje mislimo da će vam se najviše svidjeti, ali razumijemo da možda nećemo uvijek to učiniti kako treba. Postoji nekoliko načina na koje možete oblikovati svoje iskustvo na Instagramu i vidjeti više onoga što želite na svom feedu.
Saznajte kako personaliziramo vaš feed

Jedan od načina na koji personaliziramo vaš feed je predviđanje koliko je vjerojatno da ćete učiniti nešto s objavom koju vidite. Što je vjerojatnije da ćete poduzeti radnju i što jače odmjerimo tu radnju, to ćete više vidjeti objavu u svom feedu. Mnogo je interakcija koje uzimamo u obzir, ali pet interakcija koje pomnije promatramo je kolika je vjerojatnost da ćete potrošiti nekoliko sekundi na objavu, komentirati je, lajkati je, ponovno je podijeliti i dodirnuti profilnu sliku. Ovdje možete saznati više o signalima koji nam pomažu personalizirati vaš Instagram.
Dodajte račune u Favorite i njihove objave pogledajte više u svom feedu

Kada dodate račun u svoje favorite, vidjet ćete njihove postove više i češće. A možete vidjeti namjenski feed samo svojih favorita kako biste brzo nadoknadili njihove objave. U ovom prikazu nema predloženih postova i nikada ne dijelimo tko je na vašem popisu favorita. Da biste odabrali svoje favorite, dodirnite logotip Instagrama u gornjem lijevom kutu i dodajte do 50 prijatelja, članova obitelji, kreatora ili tvrtki. Također možete dodirnuti izbornik s tri točke na bilo kojoj objavi, a zatim odabrati "Dodaj u favorite" izravno iz svog feeda.

Pogledajte objave s računa koje pratite kronološkim redom

Praćenje prikazuje objave samo s računa koje pratite, počevši od najnovije objave. Kao i kod Favorita, u ovom prikazu nema predloženih postova, a možete vidjeti zadnjih 30 dana postova kako biste nadoknadili ono što ste možda propustili. Da biste vidjeli objave u kronološkom redoslijedu samo s računa koje pratite, dodirnite logotip Instagrama na početnoj stranici i odaberite Praćenje.

Neka predloženi postovi budu relevantniji za vas

Vaš je feed prilagođen vama i uključuje kombinaciju postova s ​​računa koje pratite i predloženih postova s ​​računa koje ne pratite, ali bi vas mogli zanimati. Također vam prikazujemo predložene postove na mjestima kao što su Istraživanje, kao i Trgovina i Kartice za kolute. Danas su predložene objave u feedu jedan od načina na koji ljudi otkrivaju nove račune kreatora na Instagramu i kako kreatori dopiru do nove publike. Predložene objave personalizirane su za vas na temelju onoga s čime komunicirate na Instagramu, a možete dati povratne informacije kako bi predložene objave bile relevantnije vašim interesima.

<< Go back to the previous page

Kako vidjeti više onoga što želite na Instagramu @-chathr.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chathr.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chathr.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chathr.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chathr.com

RECENT BLOG POSTS

#chathr.com

chathr.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chathr.com Chat HR Hr Chat


© 2024 chathr.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :