chathr.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 chathr.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Twitter ili težak ekonomski model društvenih mreža ALTERNATIVE @chathr.com 100% • CHAT2024

chathr.com
#CHAT #chathr.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chathr.com
chathr.com


chathr.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chathr.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Twitter ili težak ekonomski model društvenih mreža

Twitter ili težak ekonomski model društvenih mreža

Twitter ili težak ekonomski model društvenih mrežaPlatforma koju je kupio Elon Musk za 44 milijarde dolara, kao i druge, kladila se na besplatan pristup svojim pretplatnicima. Ali ona se bori da svoju publiku učini profitabilnom.

Kao pretplatnik, možete darovati do pet članaka mjesečno nekome od svojih najdražih koristeći značajku "Poklonite članak".
Ako je besplatno, vi ste proizvod. Ovaj moto, posebno prikladan za digitalne industrije, još je relevantniji u sektoru društvenih medija. Facebook (1,9 milijardi dnevno aktivnih korisnika), TikTok (više od milijardu), Snapchat (332 milijuna), Twitter (217 milijuna)… Svi su se kladili na to da svoje usluge nude besplatno svojim pretplatnicima. S izazovom da onda uspijemo ovu publiku učiniti profitabilnom.

Poteškoću koju do sada nije uspio prevladati Twitter, čija je prodaja Elonu Musku, šefu proizvođača automobila Tesla, formalizirana u ponedjeljak, 25. travnja, u operaciji vrijednoj 44 milijarde dolara (41 milijardu eura). Unatoč svojoj političkoj i medijskoj težini te unatoč porastu prihoda od oglašavanja za 25% (na 4,5 milijardi dolara u fiskalnoj godini 2021.), platforma, stvorena 2006., pretrpjela je gubitke od gotovo 500 milijuna dolara. Dokaz da još uvijek nije našao svoju komercijalnu zrelost.

Upravo suprotno od Facebooka, koji se vrlo rano kladio da će zaokupiti pozornost svojih korisnika i postati teškaš u digitalnom oglašavanju. S uspjehom: putem svojih različitih aplikacija (uglavnom Facebooka, Instagrama), tvrtka Menlo Park (Kalifornija) uspjela je generirati 115 milijardi dolara prihoda od oglašavanja u 2021. Međutim, bez obzira na preuzimanje Instagrama 2012., kojemu je već bio cilj pomladiti publike, carstvo Marka Zuckerberga ima konkurenciju u novim mrežama poput kineskog TikToka, koji je uspio privući nove digitalne generacije.

<< Go back to the previous page

Twitter ili težak ekonomski model društvenih mreža @-chathr.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chathr.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chathr.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chathr.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chathr.com

RECENT BLOG POSTS

#chathr.com

chathr.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chathr.com Chat HR Hr Chat


© 2024 chathr.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :