chathr.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 chathr.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Otključavanje pravog potencijala metaverzuma - METAVERSE ALTERNATIVE @chathr.com 100% • CHAT2024

chathr.com
#CHAT #chathr.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chathr.com
chathr.com


chathr.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chathr.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Otključavanje pravog potencijala metaverzuma - METAVERSE

Otključavanje pravog potencijala metaverzuma

Otključavanje pravog potencijala metaverzuma -chathr.com - metaverseOsnivač i izvršni direktor Outlier Ventures Jamie Burke analizira sadašnje stanje i buduće mogućnosti bespomoćne peer-to-peer ekonomije porijeklom s interneta.

prije godina stvorili su akcelerator i sada su uložili u više od 100 startupa, a broj su sada na putu da se udvostruče samo u 2022. godini, pomažući u pokretanju nekoliko milijardi dolara vrijednih mreža i prikupljajući više od 250 milijuna dolara u financiranju u fazi početka.

Burke vidi kako se tehnologija, financije i kultura spajaju u Metaverse, terminu koji je sve popularniji u vijestima i razgovorima jer se kripto i NFT sve više prihvaćaju u sve većem rasponu slučajeva korištenja. Po najjednostavnijoj definiciji, Metaverse je sloj između fizičkog svijeta i virtualnog svijeta kao što je bojno polje Fortnitea. Burke vjeruje da Metaverse predstavlja ekonomski superciklus koji će biti 10 puta veći od ciklusa rasta koji je Kina dovela do globalnog BDP-a u posljednja dva desetljeća, a svoju je tvrtku pozicionirao da bude ono što on naziva „Y kombinatorom Metaverzuma. ”

Povezano: Singularnost se brzo približava i dogodit će se prvo u metaverzumu

Shaun Neff, partner i savjetnik u OV-u i suosnivač Beach House Groupa, kaže: “Postoji toliko novih tvrtki i toliko sam impresioniran sposobnošću Outlier Venturesa da filtrira buku kako bi pronašao skrivene dragulje i sljedeću milijardu - dolarske tvrtke." Nastavlja: "Imao sam dovoljno sreće da radim s vrhunskim talentima od Kendall Jenner do Kevina Duranta i mogu vam reći iz prve ruke da slavni talenti i oni na čelu vodećih svjetskih medijskih i zabavnih carstava pokušavaju kako bi shvatili njihovu ulogu u ovoj novoj ekonomiji. Tako sam zahvalan što sam na ovom putovanju zajedno s tržišnim stručnjakom kao što je Jamie kako bih se kretao kroz novu granicu.”

Burke je nedavno razgovarao s Entrepreneurom o postojećim i novim prilikama koje vidi u ovom prostoru te o tome kako okuplja mrežu osnivača, financijskih i investicijskih stručnjaka te svjetski poznatih utjecajnih osoba i kreatora kulture kako bi omogućio otvoreniji i pravedniji Metaverse. Evo najvažnijih dijelova tog razgovora.

<< Go back to the previous page

Otključavanje pravog potencijala metaverzuma - METAVERSE @-chathr.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chathr.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chathr.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chathr.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chathr.com

RECENT BLOG POSTS

#chathr.com

chathr.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chathr.com Chat HR Hr Chat


© 2024 chathr.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :