chathr.com Chat Hrvatske Chat Srbije Chat Bosne Chat Balkana
XAT CHAT (ulaz)


Mini 💙 chathr.com 💙 novosti s Balkana

FREE & LIVE Tinejdžere nije briga za nove mjere Facebooka ALTERNATIVE @chathr.com 100% • CHAT2024

chathr.com
#CHAT #chathr.com #DATING #WEBSITE
#CHAT
HR CHAT GEEK (ulaz)
CHAT BALKAN - novo!!!
CHAT SA STRANCIMA
#FREECHATROOMS @chathr.com
chathr.com


chathr.com
XAT CHAT LARA
CHAT BOSNA
KRSTARICA CHAT
CHAT DOPISIVANJE
chathr.com


CHAT ALTERNATIVE
CHAT WITH STRANGERS

Tinejdžere nije briga za nove mjere Facebooka

Tinejdžere nije briga za nove mjere Facebooka

Tinejdžere nije briga za nove mjere FacebookaSvojim novonajavljenim novim mjerama Meta objašnjava da želi poboljšati zaštitu privatnosti tinejdžera na Facebooku i Instagramu. Hvalevrijedan prijedlog, ali koji vjerojatno dolazi malo kasno, budući da su mladi sve manje zainteresirani za ove platforme.

Jučerašnje društvene mreže nisu baš današnje, ali Meta kao da toga nije svjesna. No, činjenica je: brojne studije dokazuju da Facebook više nije baš popularan među tinejdžerima. Studija koju je proveo Pew Research Center prošlog kolovoza pokazala je da dok je 71% mladih u dobi od 13 do 17 godina aktivno koristilo Facebook u 2014., njih je bilo samo 32% u 2022. Instagram se drži, budući da 62% tinejdžera tamo ima račun. Samo, prije svega TikTok koji se prošlog ljeta predstavio kao majstor u ovoj kategoriji, gdje je aktivno 67% ispitanih mladih.

Stoga možemo reći da je nedavna najava Mete možda malo zakasnila. Platforma Marka Zuckerberga upravo je objavila namjeru jačanja zaštite privatnosti mladih korisnika.
Meta želi zaštititi tinejdžere od opasnosti interneta

U praksi, vlasnici Facebook ili Instagram računa mlađi od 16 godina, ili mlađi od 18 godina u određenim zemljama, primit će obavijest koja ih potiče da se odluče za automatsku konfiguraciju svog računa s ciljem zaštite od raznih prijetnji. U biti, ovaj opći prijedlog bit će prebacivanje Facebook računa na " privatno ", tako da samo oni koji su bliski tinejdžeru mogu pristupiti njihovim publikacijama.

Činjenica je da mnogi mladi još uvijek imaju tendenciju objavljivati ​​u javnosti, što povećava šanse za privlačenje loših ljudi, posebice seksualnih predatora. Kada primaju poruke od nepoznatih osoba, tinejdžere će također poticati da blokiraju dotične račune, ali i da ih prijave platformi.

Meta tu ne namjerava stati. Doista, tvrtka trenutno radi na algoritmu koji je sposoban automatski detektirati sumnjive poruke, s namjerom čisto i jednostavno spriječiti tinejdžere da na njih odgovaraju uklanjanjem gumba za slanje poruke.

<< Go back to the previous page

Tinejdžere nije briga za nove mjere Facebooka @-chathr.com-

ONLINE ROOMS FOR CHAT SOBE #chathr.com
CHATTING ROOMS FOR FREE chathr.com
FREE ONLINE CHATTING ROOMS chathr.com logo
BOOKMARK,SHARE,LIKE! :) THANK YOU!
HOT GEEK.HR
CHAT.COM.HR
BALKAN CHAT
chathr.com

RECENT BLOG POSTS

#chathr.com

chathr.com Chat Chat Hrvatska Chat Srbija Chat Bosna chathr.com Chat HR Hr Chat


© 2024 chathr.com • ABOUT : CONTACT : PRIVACY : TERMS :